Credits Visa

Credits VISA er et populært kredittkort som gir deg gunstige betingelser utover det som er «standarden» i bransjen. Her får du det lille ekstra på samtlige punkter, noe som gjør at dette absolutt er et av våre anbefalte kredittkort. Kredittkortet tilbys gjennom BB Finans, og er faktisk helt gebyrfritt. Det betyr at du ikke betaler for å bruke det, ei eller for å eie det. Samtidig kan vi også nevne at den renten du må betale er nokså lav, ettersom dette er et viktig punkt for tilbyderen.

Betingelser og kostnader

Med kredittkortet Credits VISA kan du hygge deg med en lav effektiv rente, som i skrivende stund ligger på 21,82%. Det er ganske så lavt sammenlignet med mange konkurrenter, som gjerne strekker seg over 30% eller mer. Dette er det mest gunstige med dette kredittkortet, i tillegg til at kredittgrensen går helt opp mot 100 000 kroner. Med mye penger tilgjengelig og en lav effektiv rente, så er dette et kort som er forsvarlig hvis man skal handle ting på avbetaling med det. Andre betingelser innebærer en rentefri nedbetalingsperiode på inntil 51 dager, slik at man i praksis har nesten to måneder på seg til å betale tilbake det man har brukt før rentene begynner å løpe.

Som nevnt innledningsvis er Credits VISA et gebyrfritt kredittkort. Det er ikke noe årsgebyr, ikke noe bruksgebyr og det er gratis å gjøre uttak av kontanter i minibanker.

Fordeler og bonuser

Credits Visa er ikke et kredittkort som er fullstappet med rabattavtaler og bonuser, derimot er den største fordelen at man her kan bruke og eie kortet uten å betale gebyrer, samtidig som den effektive renten er lav. Riktignok så har man også en reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet, som absolutt må kunne anses som en stor fordel. Både du og resten av reisefølget ditt blir dekket av forsikringen (inntil et visst antall personer) dersom du betaler minst halvparten av transportkostnadene med dette kortet. Husk å lese deg opp på vilkårene før du legger ut på reise.

Søke om kredittkortet

Kredittkortet søker du om gjennom nettsidene til BB Finans. Vi anbefaler at man ikke har aktive inkassosaker på det tidspunktet man søker, og hvis man er registrert med betalingsanmerkning så kan det bli vanskelig å få gjennomslag på søknaden om Credits VISA. Da bør man rydde opp i økonomien før man søker på nytt!