Cresco Gold

Det er DNB Bank som står bak finansieringsselskapet Cresco. Gjennom Cresco kan man både få kredittkort, lån uten sikkerhet og forbruksfinansiering. Blant annet samarbeider Elkjøp og Lefdal med Cresco om forbruksfinansieringen. Det vil si at når du kjøper en vare på avbetaling i en av disse kjedene, er det egentlig en kreditt hos Cresco du har fått. Kredittkort fra Cresco er tilgjengelig for alle, og tilbys også gjennom en del store fagforeninger, med gode betingelser til medlemmene.

Hvorfor skal man velge et kredittkort fra Cresco?

Penger når du trenger det – og det får du absolutt hos Cresco Gold med en øvre kredittgrense på kr 100 000. Cresco vil vurdere hver enkelt søker og setter grensen utfra søkerens økonomi. Den rentefrie perioden er på 45 dager. Hver måned får du tilsendt en full oversikt over hvor mye du har brukt av kreditten. Du kan betale inn slik det passer deg, enten i delbeløp eller hele den benyttede kreditten. Det eneste du betale er en minstesum på kr 250, eller 3% av det du har brukt. Du vil også motta en SMS hver gang kortet har vært brukt for kr 500 eller mer. Kortet kan benyttes i minibanker og butikker verden over. Vær oppmerksom på 1,75% valutapåslag om du benytter kortet i utlandet. Du må være fylt 20 år og kan ikke ha noen aktiv betalingsanmerkninger for å kunne få Cresco Gold.

Kostnadene

Kredittkort fra Cresco er et gebyrfritt kredittkort. Her er det ingen årsavgift eller gebyrer på varekjøp. Likevel kan det tilkomme noen ekstra kostnader, som renter om du ikke klarer å betale benyttet kreditt innen den rentefrie perioden. Crescos egne renteeksempler viser at en gjennomsnittlig rente ligger på 28,46% (kr 15 000 over 1 år). Du må også beregne ekstra kostnader om du tar ut penger i minibank. Vær oppmerksom på at enkelte ting har en beløpsgrense.

Mange fordeler med Cresco Gold

Cresco Gold kredittkort inkluderer en reise – og avbestillingsforsikring. Vil du ha utbytte av denne må 50% eller mer av reisen betales med kortet. Det er også mulig å knytte en betalingsforsikring opp til kortet. Dermed trenger man ikke bekymre seg for tap av inntekt og nedbetaling av brukt kreditt. Det er i tillegg et fordelsprogram knyttet til kortet. Det vil si at det mulig å få rabatter på alt fra en tur til Legoland, hotellopphold eller nettbutikker. Rabattene trekkes rett fra betalingen du gjør, og du er selv ansvarlig for å oppgi at du er Cresco kunde, om du vil benytte deg av tilbudene. Hjemmesiden til Cresco Card er til enhver tid oppdatert på hvilke tilbud du kan få.

Enkel søknad

Å søke om et Cresco Gold er en enkel affære. Det eneste du trenger er å fylle ut søknadsskjemaet på hjemmesiden til Cresco. Bruker du BankID eller BankID på mobil, er det enda enklere. Da vil enkelte felt i søknadsskjemaet fylles inn automatisk. BankID vil også være det som identifiserer deg og tillater elektronisk signering av søknad og avtalen om kredittkort. Hele prosessen går raskt, og du har kredittkort i posten på kort tid.